Sport

EURO 2016. Didier Deschamps ştie ce jucători va folosi în meciul cu România

 

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, a declarat că s-a pregătit pentru meciul de deschidere a turneului final, cu România, care se va disputa, pe 10 iunie, la Paris.

„Este încă devreme, dar am o idee destul de clară despre cum vom juca şi despre fotbaliştii pe care îi vom folosi, dar nu se ştie ce se poate întâmpla până atunci. Am multe opţiuni pentru primul «11» şi pentru restul meciului. Cred că lumea care ne-a urmărit şi-a făcut o idee despre cine va juca împotriva României. Mă simt foarte bine, relaxat. Totul este plănuit. Obiectivul este să fim pregătiţi pentru startul competiţiei. Este bine că publicul are această relaţie strânsă cu jucătorii şi este alături de ei”, a afirmat selecţionerul „cocoşilor” într-un interviu acordat cotidianului Le Figaro.

Până la startul Europenelor, Franţa va juca două partide de verificare, împotriva Camerunului, pe 30 mai, şi cu Scoţia, pe 4 iunie.

citeşte şi: „Tricolorii”, în ALERTĂ. TERORIŞTII ar viza meciul României cu Franţa


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare