Sport

Eugen Neagoe: „„M-am născut a doua oară”

 

Eugen Neagoe a fost externat din spital, unde a petrecut câteva zile, după ce a suferit un infarct în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova, de duminică.

Tehnicianul a oferit un prim interviu după, el declarând pentru gsp.ro: „Chiar sunt bine acum! Sunt acasă. Doctorii mi-au spus că m-am născut a doua oară. Ăsta e primul lucru care îmi vine în minte din tot ce mi-au transmis. Dacă mi se întâmpla ce mi s-a întâmplat oriunde altundeva, acasă, pe stradă, undeva anume, nu aveam nici o șansă. Pe bancă însă, s-a intervenit imediat cu ambulanța și țin să le mulțumesc tuturor medicilor care m-au avut pe mână. Le datorez viața. Nu trebuie să mai fac investigații. Totul e foarte bine. Trebuie doar să iau câteva pastile. În următoarea săptămână, câte 3 pe zi, apoi câte două pe zi alte șapte zile și în a treia săptămână o singură pastilă. Medicii nu m-au interzis să revin în antrenorat. Mi-a spus că pot să fac absolut orice, inclusiv să antrenez, dar că măcar 3-4 săptămâni să mă liniștesc. Cu siguranță, voi reveni în antrenorat. Un singur lucru mi-a cerut să nu mai fac. Mi-a spus un singur lucru. Să renunț la țigări. Chiar m-a rugat frumos să nu mai fumez. Am văzut o mare tâmpenie, că fumam și câte 3 pachete pe zi. Cum să susțină cineva așa ceva? Cel mai mult într-o zi poate că fumam 15-20 de țigări, să zic un pachet. Și cafea beau, da, câte 3-4-5 pe zi, dar nu cafeaua e problema, dovadă că nici acum nu mi-a interzis doctorul”.

Despre ziua de duminică, tehnicianul a comentat: „Nu m-am simțit rău. Chiar m-am simțit foarte bine. M-am și odihnit după-amiază. Iar de la ora 15.00 până când am ajuns la stadion cred că am fumat cel mult două țigări. După ce a început meciul, cam prin minutul 10 am simțit că amețesc. M-am dus și m-am așezat pe bancă. Apoi, m-am mai ridicat, am mai strigat la băieți, dar iarăși am amețit. Atunci i-am zis secundului Moga să-l cheme pe doctorul Bătineanu. A venit, s-a așezat lângă mine și mi-a dat niște apă plată cu vitamine. Instantaneu m-au trecut niște transpirații… Eu, care nu transpir aproape deloc, eram aproape lac de apă. După ce am renunțat la sacou… nu mai știu nimic. De acolo s-a rupt filmul pentru mine. Mi-am revenit în ambulanță, chiar în momentul în care a plecat de lângă teren. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere. Le transmit tuturor ce mi-a spus și mie medicul: m-am născut a doua oară!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button