Sport

Erste Liga. „Lupii”, din nou în spate în seria cu ACSH Gheorgheni. Victoria e obligatorie în meciul de astăzi

Erste Liga. Corona Braşov a pierdut aseară, 2-4, meciul al treilea al seriei cu ACSH Gheorgheni, din semifinalele Erste Liga la hochei pe gheaţă.

„Lupii” au făcut un meci slab, oasepţii fiind superiori în acest duel la cam toate capitolele. Confruntarea de la Patinoarul „Olimpic” a debutat cu golul lui Vincze. Corona a egalat în minutul 14, Valchar punctând în superioritate numerică. Învingătoarea s-a decis în repriza a doua. Mai întâi Orban a profitat de o gafă uriaşă în defensiva braşoveană şi a făcut 2-1 pentru harghiteni. Apoi, în inferioritate Szigeti a punctat pentru 3-1, pentru ca Orban să „închidă” repriza cu un gol în superioritate. În perioada a treia Koger a redus din handicap şi a stabilit scorul final, 2-4.

Erste Liga. „Au fost mai buni decât noi”

„Nu am făcut lucrurile despre care am vorbit la începutul seriei. Nu mă așteptam la asta din partea noastră. Am crezut că suntem pregătiți. Au fost pur și simplu mai buni decât noi în acest meci. Dar, este o serie lungă şi trebuie să revenim și să încercăm să câștigăm partida de vineri”, a declarat antrenorul Dave MacQueen, conform Facebook Corona Brasov.

Erste Liga. Astfel, ACSH Gheorgheni conduce cu 2-1 la general, iar Corona e obligată să câştige confruntarea de diseară – ora 18.30, Patinoarul „Olimpic”, pentru a păstra şanse reale în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din 7 meciuri.

Foto: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
17 zile în urmă

[…] Liga. Obligaţi să câştige meciul 4 al seriei cu ACSH Gheorgheni pentru a păstra şanse importante de calificare în finala Erste Liga […]

Back to top button