Sport

EMOȚIONANT. Șumudică s-a DESTĂINUIT!!!…

 

Învingând Dinamo pe „National Arena” (1-0), Astra Giurgiu a încheiat turul Ligii 1 la fotbal pe primul loc.

Înaintea partidei, Marius Șumudică, antrenorul grupării giurgiuvene, a depus o coroană în fața peluzei „Cătălin Hâldan”, comemorând – și el – 15 ani de la trecerea în neființă a fostului căpitan al „câinilor”.

La final, „Șumi” a oferit o altfel de conferință de presă, mărturisind: „Când mă duc la biserică, printre cele şapte lumănări pe care le aprind, una este pentru el (Hâldan – n.a.). Vă dau cuvântul meu de onoare, sunt un om credincios. Credinţa m-a ajutat să revin dintr-un moment în care cariera mea era la pământ, eram băgat în nişte lucruri până în gât, eram într-un moment critic”.

Apoi, el a relatat că avusese probleme extrem de mari cu cazinourile, cu jocurile de noroc – „Mă duceam acasă și nu puteam să mă uit în ochii copilului meu. Am pierdut foarte mulți bani” -, fiind ajutat să scape de această dependență de duhovnicul său de la Bistrița și de soția sa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare