Sport

El e SPORTIVUL NR. 1 AL BRAȘOVULUI în 2017! Așa a decis Consiliul Județean!

 

Consiliul Județean îi va premia mâine pe performerii Brașovului, într-o ceremonie care va începe la ora 10.30.

Sunt patru categorii de vârstă la individual și trei la echipe. Premiații vor fi recompensați cu 1.500 de lei – categ. sub 14 ani; 2.000 de lei – categ. 14-18 ani; 2.500 lei – categ. 18-21 ani; 3.000 de lei – categ. peste 21 ani. Aceleași sume le vor încasa și antrenorii lor.

La echipe, premiile sunt mai mari: 8.000 de lei – categ. 14-18 ani; 10.000 de lei – categ. 18-21 ani și 12.000 de lei – categ. peste 21 ani. 2.000 de lei, 2.500 de lei, respectiv 3.000 de lei vor lua antrenorii acestor formații.

În ceea ce privește seniorii, cel mai valoros sportiv al județului a fost desemnat plutonierul major Dumitru Nicolae Paraschiva (foto), care a ocupat locul 5 la canotaj în sală la simulator la Jocurile Invictus, compeție dedicată militarilor răniți în Teatrele de Operații.

Conform Invictus Team România, Dumitru Nicolae Paraschiva a fost rănit în anul 2009, în Afganistan: „A suferit un traumatism cranio-cerebral şi a stat aproape două luni în comă indusă. Se antrenează pentru probele de canotaj în sală la simulator, haltere, atletism și ciclism. Pe timpul unei misiuni de intervenţie rapidă, aflat într-o patrulă mixtă, împreună cu o echipă genistică americană, autovehiculul uşor blindat de tip Humvee, în care se afla, a trecut peste un dispozitiv exploziv improvizat. Militarii au fost atacaţi concomitant, cu focuri de armament uşor de infanterie şi lovituri de aruncător de grenade antitanc. Militarul făcea parte din Batalionul 30 Vânători de Munte «Dragoslavele»”.

Ceilalți premianți sunt: Mădălina Caia (lupte – CS Țara Bârsei) – peste 21 de ani; Sorin Mitrofan (CSS Brașovia – sărituri cu schiurile) – categ. 18-21 ani; scrimerii Rareș Ailincă (CSM Brașov) și Andrei Păștin (CS Dinamo) – categ. 14-18 ani; Claudia Cristina Ștefan (CSU Brașov – patinaj artistic) – categ. sub 14 ani.

La echipe, două distincții (categ. 14-18 ani și 18-21 ani) au ajuns la formațiile de handbal de la ACS Transilvania Brașov, în timp ce la seniori, premiul i-a fost acordat grupării de baschet feminin Olimpia Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare