Sport

Echipaj brașovean – start într-un raliu în Turcia

Echipaj brașovean – start într-un raliu în Turcia.

Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2) vor participa, în wek-end, la ediția 2023 a ESOK Rally Turcia. Este un raliu de asfalt, disputat în Eskișehir, cu probe interesante, dar care îi vor solicita la maximum pe cei doi brașoveni de la ProRally Team. Este prima ieșire la un raliu în afara țării în acest sezon pentru Gîrtofan și Vraja, care abia așteaptă să capete experiență la un raliu extern. 

Echipaj brașovean – start într-un raliu în Turcia

„Ne bucurăm mult că vom ieși la primul nostru raliu în afara țării în 2023. Așa cum am spus la început de sezon, încercăm să facem mai multe astfel de ieșiri la competiții din alte țări în acest an pentru a acumula mai multă experiență, care să ne ajute în dezvoltarea noastră, în procesul nostru de a crește ritmul și a ne lupta acolo, cu cei de pe primele locuri. Am ales acest raliu din Turcia pentru că am văzut că are o configurație interesantă. Sunt probe pe care nu am mai mers și va trebui să ne adaptăm. Vom avea parte de o concurență acerbă, care nu poate decât să ne facă bine și să ne întărească în perspectiva «duelurilor» din campionatul intern. Avem posibilitatea de a testa și diferite setup-uri ale mașinii, pentru a găsi acele setări perfect pentru stilul meu de pilotaj. Abia aștept să luăm startul pe probele de la acest raliu”, a declarat Andrei Gîrtofan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button