Sport

Echipă din Liga I, în prag de faliment

 

Tehnicianul Ionuţ Popa a declarat, luni seara, după meciul cu Astra, că speră ca problemele financiare la ACS Poli Timişoara să se rezolve în această săptămână, în caz contrar echipa urmând să renunţe la Liga I.

Problemele financiare sunt cunoscute, le știe toată țara. Atât primarul orașului, cât și conducătorii echipei încearcă să găsească soluții. Dacă nu le vor găsi săptămâna asta, nu știu dacă Timișoara poate să facă față Ligii 1. Asta e părerea mea, nu poți ține la infinit jucători neplătiți. Eu și primarul le cerem jucătorilor răbdare, că vor veni banii, dar nu pot să îi țin mereu cu acest argument. Dacă nu sunt bani, nu poți să ții echipa în Liga 1, nu ai cum. Timișoara merită o echipă în Liga 1, primarul și conducerea au făcut tot posibilul“, a spus antrenorul de la ACS Poli Timișoara.
Săptămâna trecută a fost o răbufnire a jucătorilor. Toți sunt cu familii, au datorii pe la bănci și e foarte greu. Sper că oamenii din Timișoara vor rezolva această situație. Eu zilnic iau Xanax, la meciuri, la antrenamente. Îl am în buzunar și îl iau permanent. Mă mai liniștește puțin, temperamentul meu e calmat. Încerc să nu mă supăr pe jucători și să mulțumesc pe toată lumea“, a adăugat Ionuț Popa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button