Sport

Echilibru după două meciuri în seria Corona Braşov – ACSH Gheorgheni

Echilibru după două meciuri în seria Corona Braşov – ACSH Gheorgheni. Corona Braşov şi ACSH Gheorgheni sunt la egalitate, 1-1, după primele două meciuri ale seriei din semifinalele Erste Liga.

După ce vineri ai noştri s-au impus cu 5-3, astăzi, harghitenii au câştigat cu 2-1. Meciul de la Patinoarul Olimpic a fost echilibrat, dar s-a văzut că oaspeţii au avut mult timp de odihnă după confruntarea din sferturi. Mai mult, norocul a jucat un rol important la ambele reuşite ale harghitenilor, care au avut şi în Rinne un portar în formă. Imre a dechis scorul în prima repriză, Piche restablind egalitatea pe finalul părţii secunde. Bodo a marcat, în minutul 39, golul victoriei oaspeţilor.

Echilibru după două meciuri în seria Corona Braşov – ACSH Gheorgheni. Următoarele două partide ale seriei vor avea loc marţi şi miercuri, la Gheorgheni.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare