Sport

Corona Braşov, meci perfect în debutul seriei cu ACSH Gheorgheni. Primul pas spre finala Erste Liga

Corona Braşov a făcut un meci perfect şi a învins-o cu 5-3 pe ACSH Gheorgheni în partida de debut a seriei din semifinalele Erste Liga La hochei pe gheaţă.

Oaspeţii au lăsat hocheiul şi au venit la Braşov cu un singur scop, să provoace, să lovească. Un joc murdar, pedepsit până şa urmă de ai noştri, care au fost superiori la toate capitolele. Trebuie remarcat şi arbitrajul din aceasă seară, Toth Renato şi Rencz Daniel având o prestaţie bună.

Disputa a început practic de la 0-1, Sylvestre marcând în secunda 25. Apoi, harghitenii şi-au început recitalul, au provicat constant, au lovit şi cu căutat conflicte. Normal, ai noştri au răspuns şi au rezultat o sumedenie de minute de eliminare. La hochei însă, „lupii” au fost mult peste rivali. Până la prima pauză, Cornet a egalat cu un gol în superioaritate. În partea a doua, Corona Braşov a făcut spectacol. Mai întâi, în minutul 31, în inferioritate, Valchar s-a distrat cu trei adversari şi a marcat pentru 2-1. Imediat, Valchar a pasat decisv, iar Cornet a făcut 3-1. A fost chiar 4-1, după ce Zagidullin a pus pucul în vinclul porţii lui Rinne. Până la a doua pauză, Csaszar a redus din handicap, iar în minutul 47, Haaranen i-a adus pe harghiteni la doar un gol în spate. Emoţiile s-au risipit însă cu 65 de secunde rămase pe tabelă, când Valchar a stabilit scorul final, 5-3. Oaspeţii nu au suportat şi imediat după gol au pornit o bătaie pe gheaţă. Mai mult, după sirena de final, Di Diomete a avut un gest golănesc asupra portarului Alex Dubeau.

Important este până la urmă scorul, iar Corona Braşov conduce cu 1-0 la general în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din 7 meciuri.

Partida a doua va avea loc mâine, tot la Braşov.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare