Sport

E OFICIAL. IIHF a anunțat gazdele Mondialelor de hochei de anul viitor. România și-a retras candidatura

 

La Congresul IIHF au fost anunțate gazdele diferitelor divizii ale Campionatelor Mondiale de hochei pe gheață de anul viitor.

Astfel, după cum se știa, grupa de elită se va juca în Elveția, orașele care vor găzdui meciuri fiind Zürich și Lausanne.

Apoi, al doilea eșalon mondial, divizia I, grupa A, va avea loc în Slovenia, în „Arena Stozice” din capitala Ljubljana. Competiția se va disputa în perioada 24-30 aprilie 2020, la start fiind Franța, Austria, Slovenia, Coreea de Sud, Ungaria și România.

Țara noastă a dorit să organizeze această competiție, însă, conform site-ului IIHF, și-a retras candidatura, deoarece construirea patinoarului din București a fost oprită. Din păcate, conducerea Federației Române de Hochei pe Gheață nu a găsit de cuviință să treacă în cererea de candidatură Brașovul de exemplu, ca alternativă pentru București, și să poată lupta contra Sloveniei. Astfel, țara noastră a mai ratat o șansă de a găzdui o competiție importantă.

Divizia I, grupa B va avea loc la Katowice, în Polonia, meciurile diviziei II, grupa A se vor juca la Zagreb, în Croația, în timp ce cele din divizia II, grupa B se vor disputa la Reykjavik, în Islanda.

Grupa A a diviziei III va avea loc la Kockelscheuer, în Luxemburg, iar grupa B a acestei divizii se va juca la Cape Town, în Africa de Sud.

În fine, divizia IV se va disputa la Bișkek, în Kirgizstan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare