Sport

Dumitru Dragomir, LA ÎNCHISOARE?!… Ce s-a găsit, imediat după Revoluţie, în locuinţa sa din Braşov?!…

 

Astăzi, Curtea de Apel Bucureşti ar putea pronunţa sentinţa definitivă în privinţa fostului şef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în speţa drepturilor de televizare din perioada 2011-2014 în care acesta e acuzat de spălare de bani şi evaziune fiscală, potrivit gsp.ro.

La Tribunal, într-o primă instanţă, Dumitru Dragomir a primit o condamnare de 7 ani cu executare.

De-a lungul anilor, cel supranumit „Corleone” a mai avut probleme cu justiţia din România.

De pildă, imediat după Revoluţie a stat în spatele gratiilor timp de 7 luni, fiind arestat pentru abuz în serviciu. Pe atunci, el era şeful grupării Victoria Bucureşti. Atunci, cu ocazia percheziţiilor efectuate la locuinţa lui Dumitru Dragomir din Braşov, s-au găsit bijuterii, aparate foto și video, cafea, librete CEC, minicalculatoare, ceasuri și alte obiecte electronice, băuturi alcoolice de diferite sortimente, tablouri, haine din piele, congelatoare, frigidere sau piei de șarpe, pluslus 27.000 de lei și două Dacii 1310, conform gsp.ro.

Dumitru Dragomir a fost şi preşedinte la FC Braşov, de unde a fost… promovat în anii comunismului la Victoria Bucureşti. În locul său la gruparea „stegarilor” a fost adus Romeo Paşcu, de la FC Bihor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare