Sport

DRAMA unui mare campion!!! Fiica sa a fost ÎMPUȘCATĂ mortal!!!

 

Trinity Gay (15 ani), fiica sprinterului american Tyson Gay, a fost împușcată mortal duminică, la ieșirea dintr-un restaurant din Lexington, în Kentucky (SUA).

Ea era considerată una din marile speranțe ale atletismului american, fiind o specialistă a probelor de sprint. Federația de atletism din SUA i-a transmis condoleanțe familiei îndoliate.

„Duminică, la 4.00 dimineața, echipe de polițiști s-au deplasat în parcarea restaurantului Cook Out, unde s-au tras focuri de armă. Martorii au relatat că s-au auzit împușcături din două vehicule, un Dodge Charger și o mașină sport de culoare închisă, cu geamuri fumurii”, s-a precizat într-un comunicat al Poliției.

În schimbul de focuri, o adolescentă a fost împușcată, fiind transportată de urgență la spitalul din localitate, apoi a fost transferată la spitalul universitar din Kentucky, unde a decedat, s-a mai relatat în respectivul comunicat. Era vorba de fiica lui Tyson Gay.

Anual, peste 30.000 de persoane mor împușcate în SUA, din care circa 20.000 sunt sinucideri.

În vârstă de 34 de ani, Tyson Gay este al doilea cel mai rapid om din istorie pe distanța de 100 de metri, după Usain Bolt, fiind cronometrat în 9.69 secunde. După ce a fost prins dopat în iulie 2013 și suspendat un an, el n-a mai avut apoi aceeași strălucire sportivă. Gay avea în intenție să treacă la bob, vizând o calificare la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang – 2018.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare