Sport

Dragnea vs. „statul paralel”; faza pe fotbal

 

Ionuț Lupescu a înfrânt, Răzvan Burleanu și-a ciuruit adversarii (după cum s-a exprimat), rămânând încă 4 ani în fruntea FRF. Iarăși vom auzi, ritmic de enervant, despre eternele sale proiecte într-o continuare a reformelor privind dezvoltarea fotbalului pe toate coclaurile patriei, aceleași vorbe seci aruncate-n vântul deșertăciunilor.

Pe lângă faptul că a intrat târziu în competiția electorală, „Kaiserul” a mai făcut o gafă imensă cu 2-3 zile înaintea alegerilor. Și-a asociat imaginea cu cea a PSD-ului, zâmbind umil alături de Gabriela Firea în umbra mustaței (încă) stufoase a șefului suprem Liviu Dragnea. Chestia asta l-a lovit, bumerang, în piept, îndepărtându-și mulți votanți din fotbalul mic, în special de prin zona Ardealului, sătui de promisiunile utopicului lux social-democrat. Iată că buchetul celor trei trandafiri a început să se ofilească în ecourile reverberante ale măririlor de pensii și salarii…

Cu noua-veche conducere de la Casa Fotbalului, România va fi de acum și mai marginalizată pe la UEFA și FIFA (puneți pariu că Lupescu va fi reinstalat într-un post călduț p-acolo?!), însă va experimenta tumultul vieții „sportului rege” la țară, la câte-un mic și mai multe beri populare, îmbinând elegant utilul (futsalul) cu frumosul (fotbalul feminin). În acest sens, postarea de pe Facebook a jurnalistului Eduard Țone este elocventă: „În spatele unui bărbat de succes e nevoie să stea, uneori, 29 de femei. Atâtea voturi a trimis, acum, fotbalul feminin pe burlan”.

Concluzia acestei circoteci a fost pusă apăsat de Adrian Porumboiu, cel ce a anticipat de multă vreme că Răzvan Burleanu este imposibil de învins, întrucât e meticulos de bine… organizat și atent la toate detaliile: „Securiştii i-au bătut pe comunişti”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare