Sport

DOSARUL TRANSFERURILOR. Și Cristi Borcea va fi eliberat

 

Condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, Cristi Borcea va fi eliberat peste câteva luni.

Cel puțin așa susține avocatul fostului acționar al clubului Dinamo, Maria Vasii, care a declarat pentru ziarulring.ro: „Cristi Borcea va fi eliberat în aprilie anul viitor sau mai precis în primăvară. În ceea ce privește regimul domnului Borcea, nu sunt modificari în acest moment”.

Dacă acest lucru se va întâmpla, Borcea va executa doar trei ani și o lună din pedeapsa primită.

Dintre cei opt condamnați în acest dosar, după gratii ar mai rămâne doar Victor Becali, care a primit o pedeapsă mai mică decât Borcea, patru ani și opt luni.

Alături de frații Becali, Ioan și Victor, Borcea mai este judecat într-un dosar, fiind acuzați că i-ar fi dat 195.000 de euro mită judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, pentru ca aceasta să dispună achitarea oamenilor de fotbal acuzaţi în Dosarul Transferurilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare