Sport

Doliu la CFR Cluj

Doliu la CFR Cluj. CFR Cluj a anunțat astăzi trecerea în neființă a lui Alexandru Matei, cel mai longeviv oficial al clubului de fotbal din Gruia. Alexandru Matei a activat în cadrul clubului ardelean 41 de ani, 3 ca jucător și 38 în structurile de conducere. Alexandru Matei a jucat din 1982 la CFR Cluj, pe poziția de fundaș central.

Din 1985, acesta a renunțat la cariera de fotbalist și a devenit unul dintre oficialii clubului. De atunci, acesta a lucrat cu toți conducătorii care s-au perindat la cârma formației din Cluj-Napoca și a contribuit la performanțele fostei campioane a României din ultimele decenii.

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a celui ce ne-a fost jucător, conducător, pentru o scurtă perioadă antrenor – dar, înainte de toate, prieten – Alexandru Matei, sau simplu: Nea Sandu! Și-a dedicat întreaga viață clubului nostru și, indiferent de rolul pe care l-a avut, l-a dus la îndeplinire cu devotament și multă dăruire. Pentru asta noi, toți cei din familia CFRistă, îi vom fi veșnic recunoscători! Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Sandule! Vei rămâne mereu alături de noi!”, a anunțat CFR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare