Sport

Doliu în lumea fotbalului

Doliu în lumea fotbalului.

Gerhard Rodax, fost internațional austriac, a murit, joi, la vârsta de 57 de ani. Acesta și-ar fi pus capăt zilelor, aruncându-se în fața trenului, după o lungă și dureroasă luptă cu o boală gravă, care l-a aruncat în depresie. În cariera sa, Gerhard Rodax, care a jucat pe postul de atacant, a evoluat la Admira Wacker, Atletico Madrid și Rapid Viena. Pentru echipa națională a Austriei, acesta a bifat 20 de selecții și a marcat 3 goluri.
„Familia roș-albă deplânge moartea lui Gerhard Rodax. Jucătorul austriac a jucat pentru echipa noastră în sezonul 1990-1991 și a câștigat o Cupă a Spaniei. Vei fi mereu în inimile noastre”, a transmis clubul Atletico Madrid.
Doliu în lumea fotbalului. La data de 18.11.1987, Gerhard Rodax a jucat cu națioanala Austriei împotriva României. Meciul s-a disputat la Viena, în preliminariile EURO ’88, și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare