Sport

Doi frați din Brașov – performanță remarcabilă în Campionatul European de raliuri

Doi frați din Brașov – performanță remarcabilă.

Norbert Maior și Francesca Maior au încheiat Raliul Poloniei pe locul 2 în clasamentul juniorilor. Ei au fost depășiți doar de echipajul norvegian Ola Nore jr. și Rune Eilerstsen.

Doi frați din Brașov – performanță remarcabilă. Este cea mai bună clasare a lui Norbert și Francesca Maior în competiția continentală, unde au revenit după o pauză de aproape un an. Printre cei pe care tinerii brașoveni i-au depășit se numără și Max McRae, nepotul legendarului Colin McRae, așa cum a informat Eurosport.

„Suntem foarte bucuroși pentru rezultat, dar suntem la fel de bucuroși că am găsit resursele de a fi în Polonia. Plecăm de aici cu speranța că vom reuși să ne aflăm și la startul următoarei etape, din Letonia, însă va trebui cu siguranță să muncim pentru a găsi sprijinul și resursele necesare pentru ca acest lucru să devină realitate”, a relatat Norbert Maior.

La seniori, Simone Tempestini a terminat pe locul 8 Raliul Poloniei, a treia etapă din Campionatul European. Copilot i-a fost Sergiu Itu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button