Sport

Doi brașoveni campioni / Cel mai modern centru de padel din sud-estul Europei, la Parcul Industrial Roman

Doi brașoveni campioni.

Circuitul profesionist de padel a ajuns în week-end-ul recent încheiat la Craiova.

Pentru prima dată în istorie „Cetatea Băniei” a fost gazda celui mai în vogă sport din Europa, padel. Baza Sportivă Flux Arena a găzduit etapa a 5-a din circuitul profesionist de padel, o competiție care se bucură de tot mai multă atenție și vizibilitate.

Competiția s-a disputat la 2 categorii, Divizia 1 masculin și Divizia Open, însă a avut în desfășurător și un meci demonstrativ de padel la categoria feminin.

Doi brașoveni campioni

Perechea brașoveană Nicu Rozorea/Robert Coman (foto) și-a adjudecat trofeul de campioană la Divizia 1 masculin, cei 2 aflându-se deja la a 2-a reușită în acest sezon. La Divizia Open au câștigat gazdele de la Flux Arena Craiova, prin perechea Bogdan Vulcănescu – Robert Popescu.

Articole asemănătoare

Circuitul profesionist de padel din România este o competiție formată în acest an din 8 etape zonale, unde jucătorii pot aduna puncte la un total de 6 divizii, iar în luna decembrie vă exista un Master Final pentru cele mai bune 6 perechi la fiecare divizie.

Padel Mania din București, alături de Padel Palace din Brașov și Padel Center din Timișoara sunt 3 dintre cele mai importante cluburi de padel de la noi din țară în acest moment.

Cel mai modern centru de padel din sud-estul Europei

„Ne implicăm cu toții să facem cunoscut acest nou sport, padel, peste tot în România. Suntem bucuroși și mulțumim pentru primirea avută la Craiova. Sunt convins că și acolo vom vedea tot mai mulți adepți pentru padel. A fost un eveniment reușit și vom reveni cu drag. Comunitatea de padel din Brașov crește în fiecare zi. În acest moment suntem peste 225 de jucători activi. Etapa din septembrie a circuitului profesionist de padel va coincide cu deschiderea celui mai modern centru de padel din sud-estul Europei, în Parcul Industrial Roman, tot sub numele Padel Palace din Brașov. Suntem foarte bucuroși că Brașovul se consolidează ca lider al infrastructurii acestui nou sport nu doar în România, ci și în sud-estul Europei și așteptăm toți brașovenii să vină să cunoască acest sport și să se bucure de mișcare”, a declarat Ciprian Jurubescu – manager Padel Palace Brașov.

Următoarea etapă a circuitului profesionist de padel vă avea loc în perioada 22-24 septembrie 2023 la Brașov. Intrarea vă fi liberă pe toată perioada de desfășurare a competiției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare