Sport

Dezvăluire șoc în lumea fotbalului internațional

Dezvăluire șoc în lumea fotbalului internațional

Internaţional ceh din 2017 şi cu peste 40 de selecţii la echipa naţională, Jakub Jankto a anunţat că este homosexual. Aparţinând clubului spaniol Getafe din 2021, mijlocaşul joacă în acest sezon în Cehia, împrumutat la Sparta Praga.
„Salut, sunt Jakub Jankto. La fel ca toată lumea, am punctele mele forte şi slăbiciunile mele. Am o familie, prieteni… Ca toţi ceilalţi, şi eu vreau să-mi trăiesc viaţa fără teamă sau violenţă, dar cu dragoste şi libertate. Sunt homosexual şi nu vreau să mă mai ascund“, spune el pe Twitter.

Jankto, 27 de ani, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Italia, în special la Udinese şi Sampdoria. „Scopul acestui videoclip este de a-i încuraja pe ceilalţi să trăiască liber”, se precizează la sfârşitul videoclipului.

Homosexualitatea rămâne un subiect tabu în lumea fotbalului, precum controversele din această iarnă din timpul Cupei Mondiale referitoare la banderola „One Love”.

Potrivit presei spaniole, este prima dată când un jucător aparţinând unui club din La Liga îşi asumă public homosexualitatea. Sparta Praga şi-a exprimat imediat sprijinul pentru Jankto.

Jakub Jankto a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală cu conducerea clubului, antrenorul şi colegii de echipă în urmă cu ceva timp. Orice altceva este despre viaţa lui personală. Fără alte comentarii. Nu mai sunt întrebări. Ai sprijinul nostru. Trăieşte-ţi viaţa, Jacob. Altceva nu contează”, a subliniat clubul ceh.

Dezvăluire șoc în lumea fotbalului internațional


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Deviant de rit pidosnic. Avem și noi unul ca el care postează în presa brașoveană. Unul cu pseudonim săsesc. Și bețiv și degenerat pe deasupra. Da, da, în plandemie voia să dea cu picioarele în femeile bătrîne care nu se… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Plin de barbughey, plin. El urla intr-o zi pe aici ca il doare la CURtici! Acum se face ca ploua! Halal curCuBeu!

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Pidosnicule, să te citez, homalăule, să nu te prefaci că nu e vorba de tine: „Te trezesti a doua zi din betie si te gandesti cu groaza ce ai pescuit aseara: el sau ea.” În data de 09-10-2021, ora 01:05:06,… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare