Sport

DEZVĂLUIRE DE LA DUȘURI. Ce fac handbalistele de la CSM București?!…

 

În reportajul realizat la București de jurnaliștii cotidianului suedez Aftonbladet nu s-a relatat numai despre salariile babane pe care le încasează handbalistele CSM-ului, mare parte din bani provenind de la Primăria Capitalei, în condițiile în care infrastructura lasă mult de dorit, ci și despre o serie de chestiuni din cadrul lotului care s-a dorit a fi secrete.

De pildă, antrenorul Per Johansson a declarat: „De exemplu, jumătate dintre fetele din echipă fumează. Fumează la duşuri şi facem opriri pentru fumat în timpul drumului cu autocarul. Dar, ce pot face eu într-un timp atât de scurt?…”.

Johansson, care are un mandat de doar două luni – urmând a fi înlocuit cu daneza Helle Thomsen, a mai subliniat pentru sursa citată că, în momentul instalării, le-a dat „tigroaicelor” o listă cu 11 reguli interne care trebuie respectate, transmițându-le: „Aceasta e Biblia voastră”. În replică, Oana Manea i-a spus: „Atunci, tu ești Iisus Hristos!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare