Sport

DEZAMĂGIT. Isăilă a decis să renunțe…

 

Antrenorul brașovean Daniel Isăilă a fost unul dintre asistenții fostului selecționer al echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu.

La începutul săptămânii, Răzvan Burleanu, președintele FRF, i-a promis că va rămâne în staff-ul lui Christoph Daum, urmând ca prelungirea contractului să fie o simplă formalitate, însă…

„Ne-am văzut marţi, am discutat şi aproape că am bătut palma, din punctul meu de vedere. Ştiam că va veni un antrenor străin, dar nu ştiam cine. Urma să vin la Bucureşti, să ne cunoaştem şi să îi dau detalii despre jucători. Am venit, dar nu a fost aşa cum am discutat cu Burleanu. Vorba spusă, pentru mine înseamnă mai mult decât un contract. Şi asta m-a deranjat! Poate eram de acord să vin, să dau un interviu pentru un job, aşa cum s-a întâmplat, sau nu… Nu e nimeni absurd, dar e o diferenţă între a discuta despre ce s-a întâmplat la echipă şi altceva e când vine practic să te întrebe «Cine eşti tu?»”, a declarat Isăilă la Dolce Sport, dezamăgit de comportamentul lui Burleanu, care una a spus și alta s-a întâmplat.

El a renunțat la a mai continua la echipa națională, urmând să decidă încotro o va apuca. „Isă” are o ofertă din Azerbaidjan, alta din zona Golfului și foarte probabil că va profesa în străinătate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare