Sport

Derby local pe „Tineretului”. Live. SR Braşov – Olimpic Cetate Râşnov. Update. Scor final…

Derby local pe „Tineretului”. În runda a 14 a Ligii 3, Seria a 5-a, formaţiile din judeţul Braşov au meciuri directe.

UPDATE. SR Braşov s-a impus cu 2-1 în partida cu Olimpic Cetate Râşnov. Cu 20 p, „stegarii” au urcat pe locul 4, la un punct în spatele râşnovenilor. Pe 3 e CSO Plopeni, cu 27 p.

Într-o altă partidă, Olimpic Zărneşti – Kids Tâmpa 3-2.

Derby local pe „Tineretului”. De la ora 14.00, pe „Tineretului”, SR Braşov se duelează cu Olimpic Cetate Râşnov. Meciul are implicaţii în lupta pentru locurile de play-off. Înaintea rundei, „Stegarii” sunt pe 5 în clasament, cu 17 p, râşnovenii ocupând poiţia a treia, cu 21 p.

Patrida este transmisă de Steagu TV.

LIVE SR Braşov – Oliompic Cetate Râşnov, preluare Steagu TV

„Meciul cu Râșnov este unul capital, care poate încununa munca băieților din acest sezon cu o calificare în play-off, pe care o merităm pe deplin. Punctul forte al adversarilor este experiența. Au un lot format din jucători cu mulți ani de activitate în spate. Însă, sperăm că entuziasmul tinereții noastre, cumulat cu ceea ce am lucrat în această săptămână, să învingă în meciul de sâmbătă. I-am văzut pe băieți mai motivați ca niciodată să obțină o victorie care să ne apropie de play-off”, a declarat antrenorul interimar al „stegarilor”, George Suciu, conform srbrasov.ro.

Tot de la ora 14.00, se vor întâlni ultimele două clasate, Olimpic Zărneşti (9 p) şi Kids Tâmpa (12 p).

FOTO: Facebook SR BrașovArticole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button