Sport

Corona Brașov – după prelungiri

Corona Brașov – după prelungiri

Echipa de hochei pe gheață Corona Brașov s-a confruntat cu Ferencvaros Budapesta, vineri seara. Meciul de la Patinoarul „Olimpic” din cartierul Tractorul a fost unul palpitant. În final, gazdele s-au impus cu 4-3, după prelungiri. De remarcat că, după două reprize, „lupii” au condus cu 3-0.

Dave MacQueen, antrenorul Coronei Brașov, a declarat la finalul întâlnirii:

„Aveam controlul total. Am crezut că am făcut o treabă bună, ținându-i pe rivali în exterior și limitându-le șansele de gol în primele două reprinze. Apoi lucrurile s-au schimbat în a treia repriză. Practic, le-am oferit pe tavă primele lor două goluri. Am vorbit despre asta, știam că sunt o echipă bună și vor valorifica orice greșeală. Din fericire, am găsit o cale să obținem cele două puncte. Sunt destul de dezamăgit că nu au fost trei, mai ales că am avut superioritate de cinci la trei. Evident, jocul nostru în astfel de situații mai are nevoie de multă muncă. Mă bucur că am luat cele două puncte, așa cum am spus, împotriva unui club de hochei foarte bun”.

Corona Brașov – după prelungiri


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Corona Brașov – după prelungiri […]

1 an în urmă

[…] evoluat. Cu Ferencvaros, chiar dacă am câștigat, nu am fost deloc mulțumit de a treia repriză (DETALII, AICI). Acum am făcut un joc cum nu am mai realizat de mult timp. Dar, chiar și acum, le-am oferit […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button