Sport

Dennis Politic, amintiri fotbalistice din Brașov

Dennis Politic este, acum, unul dintre jucătorii exponențiali de la Dinamo, contribuind semnificativ la rămânerea câinilor în primul eșalon, la finele sezonului trecut. Refăcut după o accidentare, mijlocașul ofensiv abia așteaptă să revină în Superligă.

Visul său este să ajungă la Manchester United. Asta pentru că a ținut minte o vorbă celebră a lui Sir Alex Ferguson: „Ajung fotbaliști cei care sunt obsedați de fotbal”.

Dennis Politic, de la CSM Codlea și FC Brașov…

Într-un interviu pentru Fanatik, Dennis Politic a rememorat momentele debutului său în fotbal: „Îmi aduc aminte cum a venit antrenorul de la CSM Codlea după mine… Jucam un tenis de picior cu prietenii mei în cartier… cartierul Măgurii. Și a vrut să vorbească cu tatăl meu, să mă ia la fotbal. Eram un pic speriat, circumspect, pentru că mi se spusese să nu vorbesc cu străinii. Aveam 8 ani, l-am dus acasă, unde era tata. Au discutat și a doua zi m-am dus să mă antrenez cu grupa de ’98 pentru că nu aveau grupă de 2000. M-am antrenat cu cei mai mari, asta a fost prima mea amintire”.

Apoi, Dennis Politic a ajuns la FC Brașov, unde „veneam cu mingea și plecam cu mingea de la antrenament, fiecare aveam numărul pe minge, eu aveam 11. Și cu echipamentul era la fel. Fiecare cu ce echipament avea, așa erau condițiile atunci. Am stat la FC Brașov de la 9 la 12 ani, după care am plecat în Anglia”.

Întregul interviu – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button