Sport

Cu ce este atras la Rapid brașoveanul Dennis Politic / Alte oferte

Cu ce este atras la Rapid brașoveanul Dennis Politic.

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Dinamo în acest final de sezon, având o contribuție decisivă la menținerea „câinilor” în Superligă cu cele două goluri marcate împotriva lui Csikszereda în baraj.

Dennis Politic mai are contract cu Dinamo, însă are mai multe oferte de transfer.

Cu ce este atras la Rapid brașoveanul Dennis Politic

Cea mai importantă a venit de la Rapid București. Așa cum a informat Gazeta Sporturilor, finanțatorul Dan Șucu i-a promis un salariu lunar de 15.000 de euro. În Giulești, însă, Politic va avea concurenți puternici pe post, Petrila, Krasniqi și Papeau.

De asemenea, potrivit sursei citate, fotbalistul născut în Brașov este dorit și de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău la Universitatea Cluj, unde i s-ar fi propus un salariu de 10.000 de euro pe lună.

La Dinamo, în prezent, el câștigă 6.000 de euro lunar.

În aceste zile, Dennis Politic va avea o discuție cu șefii lui Dinamo, iar apoi va decide ce va face în legătură cu viitorul său profesional. Există posibilitatea ca cei din „Ștefan cel Mare” să-i propună dublarea salariului pentru a continua în „alb-roșu”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button