Sport

DEMISIONEAZĂ Rădoi?! Cine ar veni în locul său?!…

 

Mirel Rădoi, selecționerul primei reprezentative de fotbal a României, a fost extrem de supărat, după ce „tricolorii” au pierdut miercuri seară la Erevan, cu Armenia, 2-3, deși, la un moment dat, în repriza secundă, conduseseră cu 2-1.

Meciul a contat pentru preliminariile Campionatului Mondial 2022, turneul final urmând a avea loc în Qatar, dar șansele de calificare ale României, și cu „prinderea” unui loc de baraj, au devenit minime.

„Gândul îl am (referitor la demisie – n.r.) de când s-a terminat partida şi îl am şi acum. Mă încearcă sentimente ciudate, dar vreau să mai treacă o perioadă de timp, pentru că nu e normal. E clar că o să avem o discuţie zilele acestea, pentru că e un semnal de alarmă. Poate, cu venirea altui antrenor, se pot remedia lucrurile. Le-am explicat (jucătorilor – n.r.) importanţa meciului, pentru că noi cu o victorie aici am fi fost favoriţi la locul 2. Le-am spus asta şi la pauză, de asta îmi pun mari semne de întrebare de ce nu au putut să reacţioneze. Dacă le transmiteam acest gând după meci jucătorilor, aţi fi aflat şi dumneavoastră. Dar nu am nevoie să vină jucătorii să îmi spună să rămân sau să renunţ… În momentul de faţă, mi-e greu să mă gândesc ce poate urma, dacă noi am reuşit să întoarcem rezultatul şi nu am fost în stare, ca Naţională cu jucători tehnici, să ţinem de balon. Mă încearcă sentimente ciudate, poate ce încerc să discut cu ei nu ajunge clar la urechea lor. Pentru mine, e un semnal de alarmă. Dacă echipa nu are personalitate şi atitudine chiar în momentele în care avem nevoie ca echipă, va trebui să îmi pun un mare semn de întrebare”, a declarat Mirel Rădoi, la finalul disputei cu Armenia.

FRF are, la dispoziție, mai multe variante pentru postul de selecționer, nume sonore fiind, în acest moment fără contract, precum: Dan Petrescu, Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Răzvan Lucescu, Marius Șumudică… Ultimii doi au spus, însă, că nu sunt tentați de această funcție, văzându-și viitorul la o echipă de club.

Armenia este lider în grupa J, cu 9 puncte, după ce Germania a pierdut, surprinzător, pe teren propriu, 1-2 cu Macedonia de Nord. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare