Sport

DEMISIE LA VÂRF LA CORONA BRAȘOV! Antrenor principal este…

  • miclaus.png

Echipa formată din Alin Bondar, antrenor principal, și Răzvan Udriștoiu, antrenor secund, va pregăti echipa de senioare a Coronei Brașov și în sezonul 2022-2023.

În urma discuțiilor purtate între conducerea CSM Corona Brașov, echipa tehnică a formației de senioare și primarul Allen Coliban, s-a decis ca în sezonul 2022-2023 să se continue în aceeași formulă de antrenorat.

De asemenea, manager sportiv al secției de handbal va fi în continuare Mircea Cucuian.

La discuția de analiză au fost trecute în revistă motivele ratării obiectivului – promovarea în Liga Națională – și au fost prezentate planurile de viitor, al căror scop final este promovarea în eșalonul superior.

Lotul Coronei se reunește în 12 iulie, dată până la care antrenorul Alin Bondar va trebui să definitiveze și să anunțe toate transferurile.

„Contrar recomandărilor mele, antrenorul principal, antrenorul secund și managerul sportiv au fost menținuți și pentru sezonul următor. Consider că această decizie a domnului primar este una greșită, cu care nu pot fi de acord, și, de aceea, îmi voi prezenta demisia”, a declarat Radu Miclăuș (foto), directorul CSM Corona Brașov, potrivit unui comunicat al clubului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare