Sport

DEDUblare

 

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, este din ce în ce mai contestat. Chiar „tricolorele” îl acuză că le-a dus cu preșul, promițându-le nu știu ce primă de 2.000 de euro, apoi a transformat, magician, numărul în lei, pentru ca, în final, să le trimită iluzii. Poate și d-asta jucătoarele au tratat cu lehamite prima repriză a meciului din Feroe, contând pentru preliminariile Euro 2020, atrăgându-i insului atenția că acesta nu este un comportament demn de un conducător cu pretenții.

Când l-a înlocuit pe Cristian Gațu la șefia FRH (Victor Ponta știe mai bine cum au decurs lucrurile prin subterane, pe modelul Gino Iorgulescu…), Dedu a fost așteptat de oamenii adevărați din handbalul românesc – nu de căpușe – cu un suflu nou, în numele reformei pe care a tot gargarisit-o prin campania electorală. N-a reușit, însă, mai nimic din programul său stufos, birocrățimea supusă sâsâind mulțumită, în continuare, prin sertarele federale.

Naționala mare l-a pierdut pe Ambros Martin, sedus de Rusia pentru a cuceri titlul olimpic râvnit de spaniol, fiindu-i adus un suedez, Tomas Ryde, care pare, mut, depășit de situație. Antrenorul a și încheiat conturile cu CSM București – se vehiculează o demisie forțată – după începutul șchiopătat al „trigroaicelor” din primul nostru eșalon, cu înfrângeri la Zalău și în fața campioanei. A fost înscăunat rapid asistentul Adi Vasile, pe motive de competență, pentru că mutarea ar fi fost gândită de oareșce vreme.

Numai că, în ciuda pericolului ca „tricolorele” să se facă de rușine la Mondialele din Japonia, programate la finele anului, Alexandru Dedu se încăpățânează să-l țină în funcția de selecționer pe Ryde, cu toate că și dictatorul coleric Tadici ar fi fost mai bun – și pe bani mai puțini. Doamne ferește ca fetele să nu cadă în prăpastia în care băieții agonizează de decenii.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL DECLANȘAT LA BRAȘOV. „Tricolorele” se revoltă!!!

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare