Sport

De ce a refuzat FC BRAȘOV un jucător cu destule meciuri în Liga 1?!…

 

În virtutea bunelor relații existente între FC Brașov (locul 16 în Liga 2) și prim-divizionara Sepsi Sf. Gheorghe, ultima grupare este dispusă să dea o serie de jucători, cu împrumut, la echipa antrenată de Călin Moldovan, pentru ca aceasta să-și îndeplinească obiectivul – salvarea de la retrogradare la finele sezonului.

Un prim nume propus a fost Balazs Csizser (foto), un fundaș dreapta în vârstă de 22 de ani, cu peste 20 de meciuri disputate în Liga 1, care în ultima perioadă a evoluat la formația secundă a lui Sepsi, sub îndrumarea antrenorului Alexandru Andrași.

Cum cei de la FC Brașov au explicat că sunt acoperiți pe postul menționat, Balazs Csiszer a ajuns la Csikszereda, în lotul pregătit de Valentin Suciu, trupă care dorește să acceadă în play-off-ul Ligii 2.

Și mijlocașul George Dragomir (18 ani) a fost oferit de Sepsi Sf. Gheorghe la FC Brașov, ca și în vară – de altfel, însă sunt șanse mici ca mutarea să se materializeze, din rațiuni extrasportive…

Altfel, FC Brașov vrea să se întărească pe axul central, căutând un portar, un fundaș, un mijlocaș și un atacant de valoare. VEZI ȘI: FC BRAȘOV. Întăriri de la CS Universitatea Craiova!

Se știe, reunirea lotului „galben-negru” este programată a avea loc luni dimineața.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare