Sport

DE CE a plecat Isăilă de la Naţionala U21 a României?!…

 

În vară a surprins pe multă lume plecarea antrenorului braşovean Daniel Isăilă de la reprezentativa de fotbal Under 21 a României la gruparea saudită Al-Hazm, nou promovată în prima ligă. „Isă” a menţionat, la acea vreme, că oferta a fost de nerefuzat şi că a pus pe primul plan viitorul financiar al familiei sale.

Daniel Isăilă a declarat, acum, la PRO X, pe marginea subiectului menţionat: „Mi-a părut rău atunci pentru că a trebuit să plec. Am avut multe discuții cu conducerea FRF și în urmă acestor discuții am luat această decizie. Nu vreau să comentez mai mult, a trebuit să plec!”.

Se ştie, în locul lui „Isă” la conducerea tehnică a Naţionalei de tineret a fost numit Mirel Rădoi, care a obţinut calificarea la Euro 2019, tragerea la sorţi urmând a avea loc diseară, la Bologna – Italia.

Cu privire la instalarea lui Rădoi în funcţia de selecţioner al României U21, tehnicianul braşovean a relatat, enigmatic, pentru sursa citată: „Nu s-au făcut presiuni pentru a-i face loc lui Rădoi, e exclus! Au fost alte discuții, dar nu mai contează. Au fost discuții inițiale, am revenit înainte să semnez contractul, apoi am pus în balanță, eram la final de contract, am discutat ceva și am luat această decizie…”.

CITEŞTE ŞI: Echipa lui Isăilă A JUCAT azi!!! Rezultatul…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare