Sport

De ce a jucat FC Brașov amicalul cu Tărlungeni

De ce a jucat FC Brașov amicalul cu Tărlungeni.

Echipa antrenată de Dan Alexa a susținut astăzi un meci test cu formația de Liga 4 Ciucaș Tărlungeni. „Galben-negrii” s-au impus cu 2-0, golurile fiind marcate de atacantul bulgar Milcho Angelov în minutele 72 și 90.

De ce a jucat FC Brașov amicalul cu Tărlungeni. Staff-ul tehnic al grupării de Liga 2 a decis să joace această partidă pentru a da minute şi jucătorilor care au evoluat mai puţin până acum.

Pentru FC Brașov au evoluat: Dobre (Mutu min. 46) – Diallo (Fustar min. 46), Marc (Sorsa min. 60), Vasu (Dumbravă min. 60) – Pîrvulescu (Tudor Saim min. 60), V. Constantin (Spătaru min. 60), Boboc (R. Lazăr min. 60), Lascu (Mitrov min. 60) – Florică (Lambrinoc min. 60), Cociș (Chică-Roşă min. 60), Kirilenko (Angelov min. 60).

„Unii fotbaliști au fost răciţi, alţii vin după accidentări. Era important să aibă şi ei minute. Am întâlnit un adversar bun, care ne-a pus şi probleme. Chiar a fost un antrenament bun pentru noi. Au fost ceva probleme la finalizare… E bine că avem ocazii, însă trebuie să fim mai concişi în faţa porţii, să fim mult mai agresivi şi să marcăm mai multe goluri”, a declarat Ştefan Grigorie, antrenorul secund de la FC Braşov.

Ionuţ Mitroi, antrenorul lui Ciucaş Tărlungeni – de asemenea şeful Centrului de copii și juniori de la FC Braşov, a relatat: „Îi felicit pe jucătorii mei. Au dat dovadă de caracter. Au depus un efort maxim cu o echipă bună de Liga 2. Băieţii vin de la muncă, încercăm să-i adunăm, să ne concentrăm şi să ducem obiectivul la îndeplinire.

Șanse teoretice pentru play-off

După egalul de la Buzău – vezi AICI, FC Brașov are doar șanse teoretice de a accede în play-off-ul Ligii 2, obiectivul asumat de antrenorul Dan Alexa. Pentru asta trebuie să câștige ultimele două meciuri din sezonul regular, cu Unirea Constanța pe „Tineretului” și cu Unirea Slobozia în deplasare, și… să se alinieze toate planetele rezultatelor favorabile „galben-negrilor”.

Disputa cu Unirea Constanța va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.

FC Brașov ocupă locul 10 în clasament, cu 24 de puncte. FC Dinamo se află pe poziția a 6-a, ultima de play-off, cu 27 de puncte. Între „câinii roșii” și echipa brașoveană se mai află FC Buzău (27 p), Csikszereda (26 p) și Chiajna (26 p). Pe primele locuri sunt CSA Steaua și Poli Iași, ambele cu câte 34 de puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov are doar șanse teoretice de a se califica în play-off-ul Ligii 2. Detalii, AICI. […]

Back to top button