Sport

De ce a fost oprit definitiv meciul Sepsi – FCU Craiova

De ce a fost oprit definitiv meciul Sepsi – FCU Craiova.

Partida de astăzi de la Sf. Gheorghe, contând pentru Superliga, s-a încheiat pe la mijlocul primei reprize.

De ce a fost oprit definitiv meciul Sepsi – FCU Craiova. În minutul 26, arbitrul Andrei Chivulete a decis să întrerupă disputa pentru 10 minute, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni. Apoi, jocul a fost reluat, însă ultrașii de la FCU Craiova și-au continuat „spectacolul”. Prin urmare, centralul a oprit definitiv confruntarea.

Cazul se va discuta la comisiile FRF. Cel mai probabil, Sepsi Sf. Gheorghe va obține victoria cu 3-0 la „masa verde”. Obiectivul echipei antrenate de Cristiano Bergodi este calificarea în play-off-ul Superligii. VEZI CLASAMENTUL AICI.

Sepsi a mai fost ținta scandărilor xenofobe în meciurile cu Universitatea Cluj, din deplasare, și cu Petrolul Ploiești, și în deplasare, și la Sf. Gheorghe.

Attila Hadnagy, managerul general al lui Sepsi, a declarat pe acest subiect pentru Gazeta Sporturilor: „Este prea de tot! Felicit arbitrajul și observatorul pentru decizia luată. S-a ajuns prea departe. Cred că au premeditat totul cei de la Craiova. Era timpul să se întâmple asta. Poate fi startul spre normalitate. Atâta ură împotriva noastră… Am greșit noi vreodată față de cineva? A fost cineva tratat urât la Sf. Gheorghe? Nu cred! Sperăm să se termine cu asta“.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button