Sport

David Popovici – doar locul 4 la Mondiale / Ce a declarat sportivul român

David Popovici a concurat astăzi în finala probei de 200 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de natație de la Fukuoka (Japonia). A terminat doar al 4-lea (1.44.90), după ce a condus cursa până aproape de final. El se calificase în ultimul act după ce a avut cel mai bun timp din semifinale (1.44.70). Campion mondial a devenit britanicul Matthew Richards (1.44.30). Podiumul a fost completat cu Tom Dean (Marea Britanie – 1.44.32) și Sunwoo Hwang (Coreea de Sud – 1.44.42).

”Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat, sunt O.K. Primele trei lungimi de bazin au fost foarte bune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut. Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”, a precizat David Popovici la finele întrecerii de astăzi.

„Apa e bună, dar e foarte rece, nu știu ce au japonezii de o fac așa, dar ajută. Publicul nipon e foarte diferit de publicul european. Parcă europenii noștri sunt mai fanatici, țipă, se mișcă mai tare, se agită. Dar e clar că japonezilor le place foarte mult înotul și sportul, iar asta se vede”, a declarat David Popovici după semifinala de ieri. 

„Rechinul” nostru va mai participa la această competiție în proba de 100 de metri liber. Finala este programată joi.

Se știe, la Campionatele Mondiale de natație seniori de anul trecut, organizate la Budapesta, David Popovici a cucerit, fantastic, două medalii de aur, în probele de 100 și 200 de metri liber.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
9 luni în urmă

Cum, doar patru? Marea speranță? Nu prăpăditul ăsta îndemna prostimea să se lase injectată. Nu doar el, și alții. Ca halepa, machidoana cu rînză. Ca fapt divers: „O adevărată lovitură în Franța. La trei ani și jumătate de la declanșarea… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 9 luni în urmă de către Barbu Gh.
Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
9 luni în urmă

S-a activat sluga latratoare putinista obedienta si cretina. Peste tot isi baga latraul putinist barbughey botul: prin sport, prin politica, prin haznale si latrine…

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
9 luni în urmă

Prăpăditule, boschete, nu mai lauzi dozele?
Doar cu slava aimai rămas în rât?

9 luni în urmă

[…] David Popovici, locul 6 la 100 m liber. S-a încheiat şi finala la 100 m liber, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Fukuoka, cu David Popovici printre competitori. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare