Sport

SENZAȚIE. David Popovici, DIN NOU campion mondial!

  • popovici_6.jpg

La 17 ani, David Popovici a câștigat în această seară a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, acum impunându-se în proba regină, 100 de metri liber, cu timpul de 47,58 secunde.

Senzația sportului românesc a avut un finiș extraordinar, sosind în fața francezului  Maxime Grousset (47.64) și a canadianului Liendo Edward (47.71), cei ce au completat podiumul.

După cursă, David Popovici, campion mondial și la 200 de metri liber zilele trecute, a declarat simplu, către români: „Vă iubesc pe toți”!

„Nu mă așteptam să câștig, dar am fost pozitiv pe tot parcursul. Am vrut să văd ce pot să fac mai bine, e doar începutul, mai am un drum lung înainte”, a mai precizat campionul nostru. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] David Popovici a concurat astăzi în finala probei de 200 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de natație de la Fukuoka (Japonia). A terminat doar al 4-lea, după ce a condus cursa până aproape de final. El se… Citeşte mai mult »

Back to top button