Sport

Dave MacQueen, radiografia unui sezon de excepţie. „Nu cred că am mai reuşit aşa ceva în cariera mea”

Dave MacQueen era un antrenor fericit aseară, după ce Corona Braşov a cucerit al treilea trofeu al sezonului. La scurt timp după festivitatea de premiere, tehnicianul a vorbit pentru MyTEX despre acest sezon fabulos.

„Este un grup incredibil. Am luptat tot sezonul. La început au fost probleme cu accidentările, dar am continuat să luptăm. Ştiam că va fi bine după ce toţi băieţii se vor recupera. Am câştigat ultimele 8 meciuri jucate în acest sezon (2 în semifinala Erste Liga cu Gheorgheni, 4 în finala Erste Liga cu Ferencvaros şi 2 în finala LNH cu Miercurea Ciuc – n.r.) contra unor echipe foarte bune. Aşa ceva este incredibil, nu cred că am mai reuşit aşa ceva în cariera mea. În meciul 2 cu Miercurea Ciuc nu aş spune că am fost îngrijorat la 2-4, dar ei erau mai proaspeţi, veneau după 3 săptămâni şi jumătate în care s-au odihnit. Totuşi, băieţii noştri au fost acolo, cum s-a întâmplat în întreg sezonul. Trebuie să spunem şi că l-am pierdut pe Borysenko după 3 minute din repriza a doua. A revenit pe gheaţă doar pe finalul reprizei a treia. Deci am rămas în 4 fundaşi, Piche şi Williams au jucat vreo 40 de minute în acest meci. L-am pierdut pe Gliga în repriza a doua, Blackwater abia se putea mişca din cauza problemelor de la spate, dar a jucat. Aceşti băieţi au trecut prin zid unul pentru altul, sunt atât de mândru de ei. Cred că am meritat aceste trei trofee şi toată lumea din acel vestiar a contribuit”, a spus Dave MacQueen.

Dave MacQueen: „Ne-am dorit mult să câştigăm Erste Liga”

Dave MacQueen, radiografia unui sezon de excepţie. „Ştim cât de importante sunt Liga Naţională şi Cupa României pentru club şi pentru fani, dar am vorbit şi cu Arpad Mihaly la începutul sezonului, am pus un obiectiv clar, câştigarea Erste Liga. Normal, întotdeauna ne dorim să câştigăm şi trofeele interne, dar ne-am dorit mult Erste Liga. Şi anul trecut am fost aproape, a fost acea semifinală cu Gheorgheni decisă în meciul 7”, a adăugat MacQueen.

Ce urmează?

În final, Dave MacQueen a vorbit şi despre viitor: „Acum, urmează un nou sezon şi eu îmi doresc să câştigăm în continuare. Vom vedea ce vom face în ceea ce priveşte lotul. Să vedem cine vrea să continue alături de noi, dacă trebuie să aducem şi jucători noi. Am fost cea mai bună echipă în ambele ligi, dar în sezonul următor trebuie să fim şi mai buni. Nu vrem să facem prea multe schimbări doar pentru a schimba ceva. Şi promitem că vom face tot ce putem să câştigăm trofee şi în sezonul următor”.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare