Sport

Daria Kasatkina s-a despărțit de antrenor

 

Rusoaica Daria Kasatkina, o mare speranță a tenisului mondial, în vârstă de doar 21 de ani, locul 13 mondial WTA, a anunțat pe o rețea de socializare faptul că s-a despărțit de antrenorul Philippe Dehaes din Belgia, antrenor alături de care a cunoscut cele mai importante succese.
Cu tristețe anunț că pentru mine și Philippe Dehaes drumurile se despart după un parteneriat de succes. Îi datorez lui Phillipe foarte mult pentru succesul pe care l-am avut în ultimii doi ani, de când am început să lucrăm împreună. Am decis că am nevoie să reiau controlul și responsabilitatea pentru tenisul meu. Simt că trebuie să fac asta singură și să iau o pauză de la lucrul alături de Philippe. Dar el are familie și copii pe care trebuie să-i susțină, am înțeles că asta este imposibil pentru el și că este mai bine să mergem pe căi separate“, a sunat mesajul sportivei, cea care pătrunsese și în top 10 mondial WTA în 2018, pe Instagram. Rusoaica se poate lăuda deja la această vârstă fragedă cu 2 titluri WTA, cu peste 5 milioane de dolari câștigați din tenis, iar la turneele de Grand Slam cu două sferturi de finală, la Wimbledon si Roland Garros.
Cine știe ce ne rezervă viitorul? Niciodată să nu spui niciodată…Philippe, tu întotdeauna vei însemna foarte mult pentru mine și iți doresc tot binele. Mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat și vei avea mereu un loc special în inima mea. Îmi vor lipsi sfaturile tale la meciuri și toate cântecele pe care le cântai în mașină“, încheia mesajul său emoționant, Daria Kasatkina.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare