Sport

Daniel Ricciardo pleacă de la Red Bull

Australianul a semnat cu Renault

 

Surpriză în Formula 1. Australianul Daniel Ricciardo o părăsește pe Red Bull și va concura în următoarele două sezoane la Renault, unde va face echipă cu Nico Hulkenberg.

„Renault a decis să se întoarcă în Formula 1 cu obiectivul clar de a se lupta pentru titlu în Campionatul Mondial. Semnarea contractului cu Daniel Ricciardo reprezintă o oportunitate unică de a progresa spre acest obiectiv, iar Renault nu putea rata această ocazie. Suntem fericiţi să îl primim pe Daniel în echipa noastră, încă în construcţie, însă mai motivată ca niciodată”, a declarat Jerome Stoll, preşedintele Renault Sport Racing.

„Sosirea lui Daniel este un semn al determinării noastre de a accelera ritmul de progres spre topul clasamentului. Este, de asemenea, recunoaşterea muncii efectuate în două sezoane şi jumătate. Talentul şi carisma de necontestat ale lui Daniel ne obligă. Va trebui să ajungem să-i oferim cea mai bună maşină. Cu mândrie, dar şi cu modestie, îl vom întâmpina pe Daniel în echipa noastră în 2019”, a spus directorul general al echipei Renault, Cyril Abiteboul.

„A fost cu siguranţă una dintre cele mai dificile decizii pe care le-am luat în cariera mea, dar cred că a fost un moment bun pentru mine sa mă lansez spre o nouă provocare. Ştiu că mai este încă mult de lucru pentru a permite echipei Renault să-şi atingă obiectivul, acela de a ajunge pe cea mai înaltă treaptă, dar am fost impresionat de progresul lor în doar doi ani şi ştiu că de fiecare dată când Renault si-a setat acest tip de provocare, a reuşit în cele din urmă. Sper să fiu capabil sa îi ajut în acest demers, atât pe pistă, cât şi în afara ei”, a precizat Daniel Ricciardo.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare