Sport

Daniel Isăilă și-a găsit echipă

Daniel Isăilă și-a găsit echipă.

Antrenorul brașovean a semnat un nou contract, tot în Emiratele Arabe Unite (EAU). După ce a lăsat o bună impresie la Baniyas FC, în special în primul sezon când a terminat campionatul pe locul secund, „Isă” a preluat, acum, gruparea Ajman.

Daniel Isăilă și-a găsit echipă

El are drept obiect salvarea de la retrogradare la finele sezonului. După 4 etape disputate în prima ligă din EAU, Ajman ocupă locul 13, din 14 combatante, cu un singur punct acumulat. Și Isăilă are un prim meci greu, pe 7 octombrie, în deplasare cu Al-Wasl, ocupanta locului 3 (10 p).

Alți doi antrenori de fotbal români activează în acest campionat, Cosmin Olăroiu, la Al-Sharjah (locul 5, 6 puncte) și Mirel Rădoi, la Al-Bataeh (locul 11, 4 puncte). Clasamentul complet – AICI.

Ajman este capitala emiratului cu același nume. E al 5-lea oraș ca mărime din EAU, după Dubai, Abu Dhabi, Sharjah și Al-Ain, fiind situat de-a lungul Golfului Persic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button