Sport

Dana Haralambie – o nouă evoluție remarcabilă la Mondiale

Dana Haralambie – o nouă evoluție remarcabilă la Mondiale.

Sportiva brașoveană legitimată la CS Dinamo a fost la înălțime și astăzi în concursul de pe trambulina mare (K 125 metri) de la Planica, contând pentru Campionatele Mondiale de schi nordic.

Dana Haralambie – o nouă evoluție remarcabilă la Mondiale. Sportiva originară din Săcele a sărit 114 și 118,5 metri, a acumulat 198,5 puncte, clasându-se pe locul 21.

Vezi ce a făcut Dana Haralambie în prima întrecere individuală a Mondialelor din Slovenia – AICI.

În această seară, campioană mondială a devenit Alexandria Louttit (Canada), cu 264,4 puncte (sărituri de 134,5 și 136,5 metri). Pe locul doi s-a clasat norvegianca Maren Lundby (254 p), ea sărind 139,5 metri (!) în prima manșă. Locul 3 i-a revenit germancei Katharina Althaus (245,9 p). Clasamentul complet, AICI.

Louttit a cucerit, în acest an, și titlul de campioană mondială la junioare.

Astăzi, în cursa masculină de schi fond – 15 kilometri liber de la Campionatele Mondiale din Slovenia, brașoveanul Paul Pepene a ocupat locul 39. Mai tânărul său coleg Raul Popa s-a situat pe a 52-a poziție din 94 de concurenți.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

toata stima si respectul nostru pentru Dana Haralambie ! Problema este insa ce mai face ania cahill, antrenata de acel ratat achiriloaielor ! N-ati mai informat in ultima perioada “la cate locuri de puncte” s-a mai clasat ! Probabil ca… Citeşte mai mult »

Moraru
Răspunde la  jonelul
1 an în urmă

Intreaba-l pe Pretenu tau Gaspar ce-a facut! Vezi sa nu crapi de grija altora! Da te informez eu ca m-am uitat eu pe pagina federatiei si ce sa vezi! Dusmanca ta Caill a iesit Campioana Nationala la slalom urias ei… Citeşte mai mult »

jonelul
1 an în urmă

Morare, eu nu ma refer aici la campionatele nationale de la Borsa, poti sa faci ceva pe ele, acolo concurenta este egala cu zero ! Uita-te mai bine cine a concurat acolo si apoi sa faci gura !

Moraru
Răspunde la  jonelul
1 an în urmă

Jonelule nu te mai inteleg! La Borsa erau toate Starurile din Echipa Nationala a lui Gaspar! Pai ce facem ma nene ma! Ai tupeul sa zici ca selectioana lui Gaspar nu e buna? Vezi ca se supara pretenul tau! Dar… Citeşte mai mult »

10 luni în urmă

[…] echipa României, cea mai experimentată este Dana Haralambie, prima sportivă care ne-a reprezentat țara la două ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice de […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare