Sport

Dana Haralambie – mai bine decât în ziua anterioară la Villach

Dana Haralambie – mai bine decât în ziua anterioară

Eva Pinkelnig a câștigat și a doua etapă de la Villach, contând pentru Silvester Tour la sărituri cu schiurile. Austriaca a sărit câte 94,5 metri în cele două manșe, acumulând 260,2 puncte. Pe podium au mai urcat astăzi Katharina Althaus (Germania) și Nika Kriznar (Slovenia).

Singura sportivă din România prezentă în manșa a doua a fost Dana Haralambie, clasată în final pe locul 23. Ea a sărit 84,5 și 85,5 metri, obținând 212,8 p. Clasamentul complet, AICI. Brașoveanca se clasase în ieri pe locul 28.

Alessia Mîțu s-a calificat, de asemenea, în a doua întrecere din stațiunea austriacă, însă n-a reușit să „prindă” top 30.

În clasamentul general al Turului de Anul Nou, Eva Pinkelnig conduce cu 518,1 puncte, în fața slovenei Kriznar (-23,5 p). Anna Odine Stroem (Norvegia) este a treia cu 493,9 puncte, cu doar 0,2 p. în fața Katharinei Althaus.

Urmează, în zilele următoare, cele două etape de la Ljubno (Slovenia).

Dana Haralambie – mai bine decât în ziua anterioară

Foto: Echipa României prezentă la această competiție, compusă din Daniela Haralambie, Alessia Mîțu, Diana Trâmbițaș și Delia Folea, alături de antrenorul Florin Spulber. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

Dar “marea” Ana Caill ce branza a mai facut ? S-a mutat in Andorra ? Dupa ce ati pupat-o in fund atata timp, refuzati sa mai publicati stiri despre maretele ei succesuri ?

1 an în urmă

[…] feminin al Turneului celor 4 Trambuline, după două runde la Villach și alte două la Ljubno, Dana Haralambie s-a situat pe locul 20 (868,8 puncte). Eva Pinkelnig (1.030,3 p) a câștigat trofeul pus în joc. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare