Sport

Ce a făcut Dana Haralambie la Silvester Tour

Ce a făcut Dana Haralambie la Silvester Tour

Sportiva brașoveană legitimată la CS Dinamo este singura din România care s-a calificat astăzi în manșa secundă.

Silvester Tour este echivalentul feminin al Turneului celor 4 Trambuline la sărituri cu schiurile. Primele două etape se desfășoară la Villach, în Austria, celelalte la Ljubno, în Slovenia.

Ce a făcut Dana Haralambie la Silvester Tour

În prima rundă, astăzi, Dana Haralambie a ocupat locul 28 – 209,6 puncte. Victoria i-a revenit austriecei Eva Pinkelnig – 257,9 p. Podiumul a fost completat cu norvegianca Anna Odine Stroem și slovena Nika Kriznar. Clasamentul complet, AICI.

Allesia Mîțu și Diana Trâmbițaș au avut evoluții extrem de modeste.

La Oberstdorf, în Germania, au avut loc, astăzi, calificările pentru prima etapă a Turneului celor 4 Trambuline la sărituri cu schiurile. Brașovenii Daniel Cacina și Andrei Feldorean au ocupat ultimele două locuri, dezamăgind.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
11 luni în urmă

Dar “marea” schioare Ana Cahill ce branza a mai facut? Amai venit ma-sa ca sa se mai planga pe la redactie ?

11 luni în urmă

[…] Singura sportivă din România prezentă în manșa a doua a fost Dana Haralambie, clasată în final pe locul 23. Ea a sărit 84,5 și 85,5 metri, obținând 212,8 p. Clasamentul complet, AICI. Brașoveanca se clasase în ieri pe locul… Citeşte mai mult »

Back to top button