Sport

Dana Haralambie – început de an în forță

Dana Haralambie – început de an în forță

Săritoarea cu schiurile din Săcele – Brașov, legitimată la CS Dinamo, a avut evoluții apreciate la Silvester Tour. În ultima etapă, la Ljubno, în Slovenia, chiar pe 1 ianuarie, a terminat pe locul 20 (224 puncte). Victoria i-a revenit austriecei Eva Pinkelnig. Podiumul a fost completat cu Anna Odine Stroem (Norvegia) și germanca Seline Freitag.

În clasamentul general al Silvester Tour – echivalentul feminin al Turneului celor 4 Trambuline, după două runde la Villach și alte două la Ljubno, Dana Haralambie s-a situat pe locul 20 (868,8 puncte). Eva Pinkelnig (1.030,3 p) a câștigat trofeul pus în joc. Anna Odine Stroem s-a clasat a doua, iar slovena Nika Kriznar, a treia. Ierarhia completă, AICI.

Dana Haralambie – început de an în forță

Dana Haralambie ocupă locul 29 în clasamentul general al Cupei Mondiale, unde poziția de lider îi aparține Evei Pinkelnig.

Accidentare urâtă

Ultima întrecere de la Ljubno a fost marcată de accidentarea gravă a slovenei Ursa Bogataj. A sărit 89,5 metri în prima manșă, însă a căzut rău și nu s-a mai putut ridica de la sol. A fost transportată de urgență la un spital din Ljubljana, cu dureri mari la genunchiul stâng.

Altfel, în cadrul Turneului celor 4 Trambuline, și la Garmisch Partenkirchen s-a impus norvegianul Halvor Egner Granerud. El conduce detașat după două etape disputate, iar în clasamentul general al Cupei Mondiale a urcat pe locul 3 (616 p). Numărul 1 este polonezul Dawid Kubacki (770 p), secondat de slovenul Anze Lanisek (682 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

Dar idioata ce mai face ? Concureaza acum pentru Andora ?

1 an în urmă

[…] Dana Haralambie – între primele 30 în Cupa Mondială […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare