Sport

Dan Petrescu, în cantonament LA RESTAURANT!!! Cei de la Barcelona, AMEȚIȚI cu palincă!!!

 

Deși se focusează asupra meciului cu FC Viitorul de duminică, o victorie asigurându-i titlul în Liga 1 cu CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu își pune la punct și condiția fizică înaintea meciului de gală pe care „Generația de Aur” a României îl va susține în data de 16 iunie cu legendele Barcelonei.

Partida va avea loc în cadrul Sports Festival, eveniment organizat la Cluj Napoca.

„În atac mă voi duce sigur, în apărare va fi mai greu să mă întorc!”, a declarat Dan Petrescu, vorbind și despre câțiva dintre coechipierii săi: „Gică Popescu, Belodedici, ei se mențin bine, Sabău arată și el destul de în formă”.

„Bursucul” a dezvăluit și cum va fi pregătirea „tricolorilor”, dar și… tactica prin care românii vor să-i surprindă pe adversari: „O să facem un cantonament la restaurant. La hotel nu vrea nimeni să se culce, nu ne-am văzut de mult timp, ne dorim să fim împreună, să stăm să ne relaxăm. Ne e dor de atmosfera pe care o aveam în vestiar, au fost 12 ani împreună extraordinari și sigur o astfel de acțiune ne va prinde bine. Ne-am gândit că nu ar fi rău să le dăm de băut spaniolilor… ar fi bine să-i amețim și cu țuică, și cu palincă…  La meci ei vor fi foarte buni, am mai jucat cu adversari mai tineri și mai tehnici; dacă sunt în formă, va fi greu. Dacă nu ne iese strategia, o să-i rugăm să nu ne dea prea multe goluri”.

Potrivit organizatorilor, de la Barça nu vor lipsi Edmilson, Goikoetxea, Dehu, Salinas, Ronald de Boer, Andersson sau Nadal. Antrenorul legendelor „blaugrana” este Albert Ferrer, care a fost și coleg cu Dan Petrescu la Chelsea.

Pe lângă marele meci „Generația de Aur” vs Barça Legends, spectatorii de la Sports Festival vor avea ocazia să asiste la meciuri demonstrative, să intre în contact cu marii campioni ai României și să practice gratuit sport în locațiile special amenajate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare