Sport

Dan Alexa – un moment de respiro

Dan Alexa – un moment de respiro.

La finele partidei câștigate de FC Brașov, astăzi, la Tg. Jiu, cu Viitorul – scor 3-2, Dan Alexa, antrenorul oaspeților, a răsuflat ușurat.

„A fost un meci greu. Mă bucură cele 3 puncte. Este o victorie foarte importantă pentru noi. Am întâlnit un adversar bun, dar am făcut un meci bun. Mă bucur că echipa a avut determinare. Cred eu că meritam cele 3 puncte. Nu neapărat din prisma jocului, cât la tot ceea ce a fost parcursul echipei în acest început de campionat”, declarat cel poreclit „Chirurgul” pentru fcbv.ro.

Dan Alexa – un moment de respiro.

La momentul actual, FC Brașov ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2. Are 12 puncte acumulate și un golaveraj 8-8, după 9 etape disputate.

Este un lider surpriză în clasament – Unirea Dej (18 p), care are un golaveraj 17-12.

În runda viitoare, FC Brașov va juca pe teren propriu cu Csikszereda. Meciul va avea loc vineri, 14 octombrie, de la ora 16.00, pe Stadionul „Tineretului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] joacă vineri, de la ora 16.00, în deplasare, cu FC Brașov. Meciul deschide etapa a 10-a din Liga 2. Cu 12 puncte, echipa antrenată de Dan Alexa ocupă locul […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare