Sport

Dan Alexa – cu gândul la licența de Liga 2

Dan Alexa a încheiat stagiul de pregătire efectuat la Cheile Grădiștei cu echipa FC Brașov, fiind extrem de mulțumit de condițiile existente.

„Gândul nostru zboară spre licență, până apare rezultatul normal că e o teamă. Suntem optimiști, avem speranțe. Am înțeles că lucrurile s-au refăcut şi asta îmi dă încredere”, a declarat Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov.

Reamintim, FC Brașov n-a luat licența pentru participarea în Liga 2 la comisiile FRF, astfel că TAS a rămas ultima speranță. Instanța de la Lausanne ar trebui să dea verdictul în această speță până pe 30 iulie.

Vizavi de programul Ligii 2, după tragerea la sorți de ieri – Detalii, AICI, Dan Alexa a relatat: „Suntem optimiști – avem un prim meci acasă cu Dumbrăviţa. E un ţintar care pare favorabil, în primul rând că joci un meci în plus acasă. Avem 10 meciuri acasă şi 9 în deplasare, anul trecut nu am avut. Sunt echipe bune, echilibrate. Tot timpul începuturile sunt foarte grele. Pentru mine, important este să arătăm bine la ora primei dispute. Să fim cât de cât bine din punct de vedere fizic, deşi este foarte greu. Dar nu e greu doar pentru noi, e greu pentru fiecare antrenor să aducă echipa la un nivel maxim”.

Mâine, FC Brașov are programat un nou amical, cu echipa din Odorhei, de Liga 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare