Sport

Dacă Simon Maurer DEVINE finanțator la CFR Cluj, ce SCHIMBĂRI se vor face?!…

 

S-a vehiculat varianta ca patronul de la Maurer Imobiliare să devină finanțator la CFR Cluj – detalii, aici: CE MUTARE… Simon Maurer, la CFR Cluj?!. 

Astfel, în această situație, surse din cadrul grupării din „Gruia” au relatat pentru gsp.ro că Iuliu Mureșan, altfel bine ancorat în mediile de conducere clujene, va fi înlocuit în funcția de președinte executiv cu Dani Coman.

Fost portar și la FC Brașov pe când echipa era antrenată de Dan Petrescu, pe Dani Coman îl leagă o puternică amiciție cu Simon Maurer (foto).

Apoi, în cazul în care antrenorul Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, el având unele oferte tentante de „afară”, la campioana României va sosi Edward Iordănescu, așa cum au aflat jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor.

Edi Iordănescu s-a înțeles foarte bine cu Dani Coman în perioada în care antrena Astra Giurgiu, cel de al doilea ocupând funcția de președinte executiv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare