Sport

D-ALE FRF. De ce echipa din BRAȘOV a fost băgată în seria a treia a Ligii 3?!…

 

Introducerea echipei ACS „SR” Municipal Brașov în seria a treia a Ligii 3 la fotbal de către Comitetul de Urgență al FRF a generat o stare de nemulțumire profundă în rândul oficialilor „galben-negri” (reacții, aici: BRAȘOV. Oficialii ACS „SR” Municipal au luat foc. „Se vrea scoaterea Brașovului din lupta de promovare. Chiar suntem proștii proștilor?”), dar nu numai.

Iată cine a făcut parte din Comitetul de Urgență al FRF: Răzvan Burleanu – președinte FRF, Gino Iorgulescu – prim-vicepreședinte FRF și brașoveanul Octavian Goga – vicepreședinte FRF, cel care a fost dat în judecată de Paul Enache, managerul sportiv al ACS „SR” Municipal Brașov (motivul îl puteți citi din materialul: Paul Enache, REACȚIE DURĂ la adresa lui Octavian Goga!!! Va face plângere penală și memoriu la FIFA și UEFA, cel vizat fiind vicepreședintele FRF!!!).

Cel ce a stabilit componența seriilor din sezonul 2018-2019 al Ligii 3 (BRAȘOV. Componența celor cinci serii ale Ligii 3. Seria în care a fost trimisă ACS „SR” Municipal, cea mai puternică) este Felix Grigore, managerul Departamentului Competiții din cadrul FRF.

Așa cum am aflat, federalii au întocmit grupele ținând cont de un punct al regulamentului, anume ca… formațiile nou-promovate, printre care și ACS „SR” Municipal Brașov, să aibă parte de deplasări cât mai scurte. Șefii FRF au întărit și faptul că nu sunt implicați politic în nici un fel.

Prin urmare, la o analiză sumară, în logica federală este mai scurtă o deplasare a echipei antrenate de Florin Stângă în județul Teleorman, de exemplu, decât una la Râșnov ori la Hărman.

Articole asemănătoare

Foto: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare