Sport

CUTREMUR LA CCA. Se pregătește DEMITEREA lui Alexandru Deaconu!!!

 

Arbitrajele scandaloase din ultima perioadă în Liga 1 au nemulțumit atât grupările defavorizate, cât și conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), care într-un final a decis să ia atitudine.

„Am primit un document în care LPF cere demiterea lui Alexandru Deaconu (vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor – CCA, cel ce se ocupă cu delegările «fluierașilor» la meciuri – n.a.). Se propune ca delegările să fie făcute aleatoriu, cu un soft de calculator. Toate cluburile au primit câte o hârtie, sunt sigur. Nu-mi pot exprima acum un punct de vedere, ci o voi face la următorul Comitet Executiv al FRF, pe 6 octombrie. Fiecare club va trebui atunci să-şi prezinte votul. Nu sunt, însă, de acord cu aducerea arbitrilor străini. Au baremuri foarte mari, trebuie să le plătim și cazarea. Consider că avem arbitri români capabili să conducă orice meci din Liga 1”, a declarat Florin Prunea, președintele CSM Poli Iași, pentru fanatik.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare