Sport

CURAJ. Un BRAȘOVEAN a traversat Atlanticul într-o ambarcațiune cu vâsle!!! CAUZA NOBILĂ a celor patru temerari!!!

 

Premieră pentru România!

Brașoveanul Andrei Roșu, în echipaj cu Vasile Oșean, Ionuț Olteanu și Marius Alexe, a traversat Atlanticul, parcurgând circa 5.000 de kilometri în 38 de zile, 14 ore și 32 de minute.

Cei patru eroi au ajuns în Antigua pe 21 ianuarie, la ora 22.30 (22 ianuarie, ora 4.30 – în România), fiind întâmpinați ca niște adevărați eroi. Ei vor rămâne acolo, pentru a-și reveni în urma epuizantei aventuri, până sâmbătă.

Temerarii sunt așteptați să revină în România duminică seară.

Potrivit aimx.ro, organizatorii au precizat ca echipajul romanesc a stabilit un nou record mondial. Ambarcatiunea „Maria” a fost cea mai rapidă barcă de tip Pure din categoria de 4 membri care a traversat Atlanticul.

Conform sursei citate, Andrei Roșu a slăbit 15 kilograme în timpul expediției.

Fondurile strânse cu ocazia acestei acțiuni vor fi donate către Hospice Casa Speranței pentru construirea, la Adunaţii Copăceni, a unui centru socio-medical destinat copiiilor diagnosticaţi cu boli rare sau limitatoare de viaţă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare