Sport

Cupa „Moș Hyperion”, cea mai așteptată competiție a iernii. Micii sportivi au fost vizitaţi de Moş Crăciun

Cupa „Moș Hyperion”. 150 de copii de la cinci cluburi din Brașov, Nemo Brașov, Luna Brașov, Swim4Life Brașov, Sport Aur Făgăraș şi Hyperion au participat la cea mai așteptată competiție a iernii, Cupa „Moș Hyperion”. Micii înotători s-au distrat şi au fost vizitaţi de Moş Crăciun.

Sportivii de la clubul braşovean Hyperion au câştigat 26 medalii de aur, 17 de argint și 20 de bronz.

„Dincolo de vizita Moșului, micuții înotători iau foarte în serios competiția”

„Pentru noi, cei de la Hyperion, finalul de an înseamnă, de șapte ani încoace, și cel mai așteptat concurs dedicat copiilor. Asta și pentru că, încă de la prima ediție ne vizitează Moș Crăciun, cel care, cu ajutorul sponsorilor, vine și împarte daruri celor mici. Dincolo de vizita Moșului, micuții înotători iau foarte în serios competiția. Pentru ei este un bun prilej de a arăta părinților că au evoluat și că se bucură maxim de înot. A fost o participare numeroasă. Dar cu siguranță era și mai mare, dacă pe final de an calendarul competițional național nu era atât de încărcat. A fost însă foarte bine și așa. Pot spune că sunt mândru de colegii mei care s-au implicat ca de fiecare dată, pentru buna desfășurare a competiției”, a declarat Szasz Szilard, antrenor al clubului Hyperion.

Cupa „Moș Hyperion”. De la clubul Hyperion, cei care au plecat acasă și cu o cupă, pe lângă medaliile câștigate, au fost: la fete – Pavelescu Ana Victoria (6 ani); Lara Chiriac (7 ani); Emilia Manea (8 ani); Sonia Holoși (9 ani) iar la băieți – Bogdan Cosias (categoria 6 ani – deși el are 5 ani); Tudor Chifu și Orban Norbert (7 ani); Radu Balog (8 ani); Sasha Ionescu (9 ani).

„După perioada de pandemie, în anul acesta am simțit din nou că putem lucra așa cum se întâmpla înainte”

„După perioada de pandemie, în anul acesta am simțit din nou că putem lucra așa cum se întâmpla înainte. Am ajuns să culegem din nou roadele muncii noastre. Avem o echipă de 8 antrenori, care muncește zi de zi pentru ca toți copii să se bucure de înot. Dar și să aibă o șansă dacă vor să facă performanță în acest sport”, a mai spus Szasz Szilard.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare